Čevra diplomirala, Crnjac v.d. potpredsjednika

svecana_sjednicaNakon punih godinu dana obavljanja dužnosti potpredsjednice Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF), te nakon pet godina studija na Odjelu politologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, 1. srpnja 2015. godine, Jelena Čevra diplomirala je i stekla titulu magistre politologije (MA), čime joj je sukladno Statutu, prestao mandat.

“Zahvalan sam Jeleni Čevra na njenom trudu i radu, na sveobuhvatnom djelovanju unutar HSPF-a. Kroz zajednički rad, ukazivala je na manjkavosti i nepravilnosti, zajedno s njom svi smo se usavršavali. Kao potpredsjednica, bila mi je oslonac, suradnica koja me često savjetovala – uvijek s ciljem razvoja HSPF-a i mene kao osobe, rasprave koje smo vodili samo su jačale naš odnos. Njezino znanje i umijeće rasprave, obilježilo je sjednice Skupštine i naše projekte. U ime svih članova HSPF-a, još jednom izražavam zahvalnost predanosti i radu, te želju za uspješnim profesionalnim razvojem u vremenu pred nama.” Riječi su to Josipa Zelenike, predsjednika HSPF-a, povodom odlaska Jelene Čevra s potpredsjedničkog mjesta.

Temeljem dosadašnjih akata, koje je Skupština Udruge donijela prošle godine, a sukladno odredbama Statuta, Predsjednik Udruge imenovao je Ivana Crnjca iz Širokog Brijega za vršitelja dužnosti potpredsjednika Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF).

DSCN2661

“Za mene osobno, imenovanje za vršitelja dužnosti potpredsjednika HSPF-a jedan je od najvažnijih uspjeha od početka studentskih dana u Mostaru. Velika je čast i nemjerljiv užitak biti dio organizacije kakva je HSPF. Raditi i družiti se s perspektivnim studentima, promicati kulturu dijaloga i činiti, na neki način, samu politologiju perspektivnijom, svakako je moralna zadaća svakog člana HSPF-a. HSPF može i mora biti bolji, točnije najbolji – između ostalih. Dovoljno je reći – odlučno prema cilju. Dosadašnja vodstva učinila su mnogo i tako će biti i ubuduće. Svake godine HSPF će sve više jačati i postajati bitnijim faktorom našeg društva, ovdje u Mostaru, ali i u cijeloj BiH. HSPF-u sam spreman dati svoj doprinos, niti jednu prepreku na putu ka ostvarivanju ciljeva organizacije ne smatram nesavladivom. Iskazujem zahvalu Predsjedniku Udruge na ukazanom povjerenju, te želim zahvaliti dosadašnjoj potpredsjednici Čevra na njenom radu. Nadam se da će mi i članovi HSPF-a, u studenom dati mandat da, zajedno s ostatkom vodstva, nastavim ozbiljnu i uspješnu priču o Hrvatskom studentskom politološkom forumu iz Mostara,” poručio je novoimenovani vršitelj dužnosti potpredsjednika Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF), Ivan Crnjac.

Crnjac je član HSPF-a od ožujka 2014. godine, od siječnja 2015. godine obnašao je dužnost predstojnika Ureda predsjednika, a na toj dužnosti zamijenio ga je Petar Čarapina s Pravnog fakulteta u Mostaru. Crnjac ostaje v.d. potpredsjednika HSPF-a do sazivanja Redovne Izborne Skupštine Udruge, u mjesecu studenom.

HSPF.info

Komentari

komentara