Devet članova HSPF-a otputovalo na Konferenciju studenata politologije na Jahorini

BiH-Hrvatska-EUDevet članova Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF) otputovalo je na Jahorinu, gdje se od 23. do 27. travnja održava Konferencija studenata politologije koja se zove “Ideje i pogledi mladih bosanskohercegovačkih akademaca”, a koju organizira Asosijacija studenata Fakulteta političkih nauka u Sarajevu (SPONA).

U ime Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF) na konferenciju sudjeluju: Ivan Kraljević, Valentina Marić, Ivana Šaravanja, Bruno Bokšić, Ivana Mašić, Ana Kovačević, Suzana Logara, Josip Antičević te predsjednik organizacije Josip Zelenika.

Na petodnevnoj konferenciji koju financira švicarsko veleposlanstvo u Bosni i Hercegovini osim predstavnika sarajevske organizacije SPONA te HSPF-a sudjeluju i članovi Studentske organizacije Fakulteta političkih nauka u Banjoj Luci. U sklopu navedene konferencije predsjednici triju organizacija će potpisati memorandum o suradnji.

Tijekom konferencije sudionici će slušati nekoliko predavanja, a jedan od predavača biti će i Dražen Barbarić, asistent na studiju politologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

 

Ured za odnose s javnošću HSPF-a

Komentari

komentara