Prezentacija Politijade 2016

politijadaDanas je na Filozofskom fakultetu održana prezentacija „Politijade 2016“ koja će se održati u Mariborskom Pohorju u Sloveniji od 11.-15. svibnja 2016.

Politijada je međunarodni zabavno-edukacijski susret studenata fakulteta političkih znanosti iz cijele regije. Svake godine se održava u drugome gradu, a osnovni cilj ovih susreta mladih politologa je međusobno upoznavanje s kolegama iz različitih zemalja kroz tematska druženja, edukaciju i zabavu.

Koordinatorica projekta Sanja Glavaš nam je kazala kako će se nakon svečanog otvaranja Politijade održati panel na temu „Vanjska politika SAD-a nakon predsjedničkih izbora 2016. – promjena ili kontinuitet?“, a u okviru sportskih aktivnosti predviđena su natjecanja u nogometu, košarci, rukometu i odbojci, kao i debatna natjecanja.

politijada1

Sven Đikić, također koordinator projekta kaže kako Politijada ruši predrasude, te povezuje studente iz regije, te se stvara mreža poznanstava i suradnje koja kasnije kulminiraju prijateljstvom.

„Smatram da je Politijada sjajna prilika za sve buduće politologe, što zbog zabave, što zbog druženja i prijateljstava, tako da pozivam sve koji su zainteresirani da nam se jave“, kazao je Đikić.

Kontakti na koje se možete javiti za više informacija su Sanja Glavaš (063 490 223) i Sven Đikić (063 429 258).

HSPF.info

Komentari

komentara