Izabrano rukovodstvo HSPF-a za 2020. godinu

Martin Mikulić treći put dobio povjerenje članova

Naša misija ostaje ukazivanje na višenacionalnu prirodu Bosne i Hercegovine u kojoj svaki segment mora imati svoje mjesto“, poručio je Martin Mikulić nakon što je treći put zaredom izabran za predsjednika Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF).

Detalj sa sjednice

Povjerenje novoizabranom predsjedniku je ukazano bez ijednoga glasa protiv na XI. redovnoj Izbornoj sjednici Skupštine HSPF-a održanoj na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Izborno povjerenstvo XI. redovne Izborne sjednice HSPF-a

Martin Mikulić je zahvalio članovima na pruženoj podršci te je izrazio iznimno zadovoljstvo vidljivim postignućima Udruge u prethodna dva mandata. Naglasio je kako će temelj djelovanja i dalje biti politološki pristup kompleksnoj društveno-političkoj situaciji u BiH.

Prošli mjesec smo proslavili desetu godišnjicu uspješnoga djelovanja HSPF-a i time zaokružili sve ono što smo ostvarili u prethodnome desetljeću. Tada smo vidjeli da mnogi prepoznaju kvalitetu našega rada, stoga je na nama da se nastavimo kretati istim putem i u idućem desetljeću“, rekao je Mikulić u obraćanju članovima.

Predsjednik Skupštine Vlatko Bešlić i predsjednik Udruge Martin Mikulić

Dodao je kako je siguran da će se HSPF i ove godine nastaviti razvijati i praviti određene iskorake u mnogim aspektima.

Zadovoljstvo mi je što ćemo imati priliku sudjelovati i u nekim novim aktivnostima, poput posjeta institucijama Europske unije u Bruxellesu i simulacije rada parlamenta u Hrvatskom saboru gdje ćemo predstavljati Sveučilište u Mostaru“, istaknuo je novi-stari predsjednik HSPF-a.

Osim predsjednika, članovi Udruge su birali i tajnika/icu, a na tu funkciju je izabrana Matea Pejić.

Predsjednik Skupštine Vlatko Bešlić i novoizabrana tajnica Matea Pejić

Udruga Hrvatski studentski politološki forum (HSPF) aktivno djeluje više od 10 godina, najstarija je udruga na Filozofskom fakultetu gdje primarno okuplja studente Studija politologije, ali i studente s ostalih odsjeka i fakulteta na SUM-u koji se zanimaju za društveno-političke procese.

HSPF.info

Komentari

komentara