Ljiljana Perić izabrana za prvu potpredsjednicu HSPF-a

Ljiljana Perić imenovana je za prvu potredsjednicu Udruge „Hrvatski studentski politološki forum“. Odluku je danas donio predsjednik Mikulić u skladu sa Statutom Udruge. Naime, predsjednik Udruge samostalno imenuje i razrješuje dvoje potpredsjednika Udruge u roku od 30 dana nakon stupanja na funkciju.

Za prvu potpredsjednicu imenovana je Ljiljana Perić iz Stoca, studentica preddiplomskog Studija politologije na Filozofskom fakultetu u Mostaru. Perić je aktivna članica Udruge više od dvije godine pri čemu je već obnašala funkciju potpredsjednice Udruge. Kao i prethodne dvije godine, Perić nastavlja svoj aktivan angažman u HSPF-u te će pored ove funkcije nastaviti doprinositi razvoju radijske emisije “Res Publica”, na kojoj je jedna od urednica.

“Zahvaljujem predsjedniku Mikuliću na iskazanom povjerenju. Vjerujem kako ćemo, upravo kao i prošle godine, planirati, dogovarati i realizirati nove projekte u tekućoj akademskoj godini i raditi na što kvalitetnijem djelovanju HSPF-a.

Posebna mi je čast što sam već drugu godinu zaredom izabrana za prvu potpredsjednicu Udruge jer mi to ukazuje da kolega Mikulić cijeni moj rad i sve što smo dosad zajedno postigli. Radujem se nadolazećem razdoblju za kojeg sam uvjerena da će biti plodonosno te da ćemo i na taj način dostojno obilježiti desetu godinu djelovanja Udruge“, rekla je prva potpredsjednica HSPF-a Ljiljana Perić.

„Kolegica Perić se od samog učlanjenja u Udrugu ističe svojim trudom i zalaganjem, kao i proaktivnim djelovanjem. Već niz godina odgovorno i uspješno obavlja svoje obveze prilikom čega imamo izvrsnu komunikaciju koja nam omogućuje da rješavamo sve probleme bez ikakvih većih poteškoća. Uvjeren sam da će tako biti i ove godine te da ćemo zajedno sa svim ostalim članovima HSPF-a nastaviti naše uspješno djelovanje“, naveo je predsjednik Mikulić.

Potpredsjednica Udruge zamjenjuje Predsjednika Udruge neograničeno u okviru njegovih nadležnosti u skladu sa dogovorenim aktivnostima, osim poslova zastupanja Udruge u pravnom prometu. Uz to, Perić će u tekućoj akademskoj godini nastaviti koordinirati rad radijske emisije “Res Publica”.

HSPF.info

Komentari

komentara