Ljiljana Perić prva potpredsjednica HSPF-a

Predsjednik Udruge “Hrvatski studentski politološki forum” Martin Mikulić, odlučio je danas imenovati prvu potpredsjednicu Udruge. Naime, predsjednik Udruge samostalno imenuje i razrješuje dvoje potpredsjednika Udruge. Predsjednik Mikulić odlučio je odvojeno imenovati potpredsjednike, iako u roku od 30 dana.

Za prvu potpredsjednicu imenovana je Ljiljana Perić, iz Stoca, studentica preddiplomskog studija politologije na Filozofskom fakultetu u Mostaru. Perić je aktivna članica Udruge više od godinu dana, a u mandatu predsjednika Zelenike, također je obnašala funkciju potpredsjednice Udruge. Ljiljana Perić, kao i prošle godine, nastavlja aktivno doprinositi razvoju i radijske emisije “Res Publica”, na kojoj je jedna od urednica.

“Zahvaljujem predsjedniku Mikuliću na ukazanom povjerenju i odluci da me imenuje za prvu potpredsjednicu. Shvaćam to kao uspjeh, ali i odgovornost. Spremna sam pomoći novom predsjedniku u obavljanju svih dužnosti i priželjkujem što kvalitetnije djelovanje Udruge u ovoj godini, a u čemu ću naravno nastojati i osobno pridonijeti,” rekla je nova prva potpredsjednica HSPF-a, Ljiljana Perić.

“Cijenim dosadašnji rad Ljiljane Perić, te smatram da ima kvalifikacije i sposobnosti koje su potrebne za obavljanje dužnosti prve potpredsjednice HSPF-a. Vjerujem da ćemo zajedničkim radom u ovoj godini ispred nas razvijati i jačati HSPF, s posebnim naglaskom na prioritetne projekte,” ističe predsjednik Mikulić.

U nadležnosti prve potpredsjednice bit će koordiniranje nad radijskom emisijom “Res Publica”, te drugi poslovi koje odrede tijela Udruge.

HSPF.info

Komentari

komentara