Najava VI. Izborne Skupštine HSPF-a

svečana-sjednica1U četvrtak, 20. studenog 2014. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održat će se VI. redovna Izborna Skupština HSPF-a na kojoj će članovi Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF) izabrati vodstvo organizacije za akademsku 2014./2015. godinu. Prema novom Statutu, koji je usvojen u siječnju ove godine, Skupština bira predsjednika, dva potpredsjednika i tajnika Udruge, te usvaja godišnji plan i program rada, odnosno utvrđuje smjernice i politiku koju izvršava vodstvo.

Izbornu Skupštinu vodit će Izborno povjerenstvo u sastavu: Ana Krešo, Gabrijela Rajković i Toni Begović. Nakon kratkog predstavljanja kandidata za potpredsjednike i predsjednika, članovi Skupštine pristupit će tajnom glasovanju i odlučiti o vodstvu HSPF-a za akademsku 2014./2015. godinu.

Da podsjetimo, na V. Izbornoj Skupštini održanoj 21. studenog 2013. godine, za predsjednika je izabran Josip Zelenika, a za potpredsjednike Gabrijela Rajković i Ilija Snigo Zorić, dok je glavna tajnica postala Suzana Logara. Izabrani su i članovi petog saziva Vijeća HSPF-a, koje je usvajanjem novog Statuta raspušteno u siječnu 2014. godine. U svibnju, Gabrijela Rajković podnosi ostavku na mjesto potpredsjednice, te se Jelena Čevra imenuje za vršiteljicu dužnosti potpredsjednice do redovne Izborne Skupštine.

Ured za odnose s javnošću HSPF-a

Komentari

komentara