Najava VIII. Redovne Izborne Skupštine HSPF-a

i._sjednica_2011.2012.aa_U četvrtak, 19. svibnja 2016. godine, s početkom u 15 sati u učionici 28 na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, održat će se VIII. Redovna Izborna sjednica Skupštine Udruge “Hrvatski studentski politološki forum” (HSPF).

Na Izbornoj sjednici biraju se tijela Udruge – Predsjednik Udruge i Tajnik Udruge. Kandidat za Predsjednika Udruge u mandatu od 1. listopada 2016. do 30. rujna 2017. je Josip Zelenika, prvostupnik politologije, Predsjednik Udruge od 2013. godine do danas. Kandidatkinja za Tajnicu Udruge je Marija Bagarić iz Tomislavgrada, studentica druge godine preddiplomskog studija politologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Prema odredbama novog Statuta, predsjednik Skupštine Udruge bira se na prvoj redovnoj sjednici Skupštine u novoj akademskoj godini, u mjesecu listopadu, a dvoje potpredsjednika Udruge imenuje Predsjednik Udruge, najkasnije do 30. rujna.

Pravo glasa na VIII. Redovnoj Izbornoj sjednici Skupštine imaju svi redovni članovi HSPF-a, odnosno njih 60 upisanih u Registar članova. Izbornoj sjednicom rukovodi tročlano Izborno povjerenstvo, u sastavu: Toni Begović, predsjednik te Petar Čarapina i Kristijan Falak, članovi.

HSPF.info

Komentari

komentara