Održana I. redovita sjednica Skupštine HSPF-a u sazivu za akademsku godinu 2012./2013.

U četvrtak 22. listopada 2012. godine, sa početkom u 15 sati, u učionici 27 Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održana je I. redovita sjednica Skupštine Udruge „Hrvatski studentski politološki forum“ u sazivu za akademsku godinu 2012./2013.


 

Nakon razmatranja i usvajanja zapisnika sa posljednje VII. sjednice Skupštine Udruge u prošlom sazivu, te usvajanja zapisnika sa Redovite izborne skupštine za ovu akademsku godinu, novi-stari predsjednik Goran Kutle je pozdravio sve nazočne i zaželio dobrodošlicu novim članovima Udruge.

 

Na sjednici je imenovan i preostali član Vijeća Udruge (Josip Antičević), te je razgovarano o budućim aktivnostima Udruge, između ostaloga o studijskom posjetu UDG-u i institucijama Crne Gore, te planiranju Simuliranog parlamenta. Sjednicu je obilježila i kvalitetna rasprava na temu oslobađajuće presude Haaškog suda za hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača.

 

 

Po završetku sjednice imenovani su članovi tima za projekte (Ivana Leko, Anđela Krivić, Irena Mrnjavac, Ana Šimović i Marko Subašić), te članovi tima za organizaciju Simuliranog parlamenta (Ivan Kraljević i Bruno Bokšić).

 

 

HSPF.info

 

Komentari

komentara