Održana IV. sjednica HSPF-a

 

U učionici br. 22 na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru danas je održana 4. sjednica Hrvatskog studentskog politološkog foruma u ovom sazivu, kojoj je nazočilo 25 članova Udruge.


 

 

Sjednicu je pozdravnim govorom otvorio predsjednik Goran Kutle, predloživši sljedeći dnevni red:

 

1. Razmatranje i usvajanje zapisnika sa prošle III. sjednice

 

2. Planiranje i dogovaranje puta u Središnju Bosnu članova Udruge i ostalih vezanih aktivnosti uz taj put

 

3. Razmatranje i donošenje odluke vezane uz inicijativu formiranja Vijeća mladih Hrvatskog narodnog sabora BiH, odnosno o eventualnom pristupanju Udruge navedenom Vijeću.

 

4. Tekuća pitanja Udruge.

 

Nakon usvajanja zapisnika sa prošle sjednice, predsjednik Kutle je otvorio točku dnevnog reda u kojoj se razmatralo o putu u Središnju Bosnu, kao i organizaciji istoga. Za odlazak na predviđeni put Udruga je prijavila projekt FOP-u. Kao alternativa, ostavljena je suradnja s Goranom Lulićem i Udrugom mladih KIS iz Kiseljaka.

 

U sljedećoj točci dnevnog reda razmatralo se o formiranju Odbora za mlade pri Glavnom Vijeću HNS-a, i inicijativi koja je stigla iz istog tijela. Nakon kraće rasprave odlučeno je da se odazovemo na radni sastanak na kojem ćemo se podrobnije informirati o istome.

 

Za kraj je razgovarano o tekućim pitanjima, u kojem su dotaknute neke manje aktivnosti koje udruga planira, te izneseni su prijedlozi o mogućoj suradnji, te pronalaženju finacijskih sredstava za buduće projekte.


Ured za informiranje Udruge “Hrvatski studentski politološki forum”

 

Komentari

komentara