Održana VII., a ujedno i posljednja sjednica Skupštine HSPF-a za aktualni saziv

 

U srijedu 17. listopada, u prostorijama Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, održana je VII. sjednica Skupštine Udruge „Hrvatski studentski politološki forum“. Ova sjednica je bila ujedno i posljednja za aktualni saziv 2011./2012.


 

 

Na početku sjednice, kojoj je prisustvovalo 33 članova,  Predsjednik HSPF-a, Goran Kutle je pozdravio nazočne, te predložio dnevni red od 5 točaka, koji je jednoglasno prihvaćen.

 

 

Za početak usvojen je zapisnik sa prošle VI. sjednice.

Nakon toga, aktualno vodstvo je iznijelo izvješće o radu u ovom mandatu, te financijsko izvješće za prošlu godinu. Nakon čega su govorili o nekim detaljima iz svog mandata. Oba izvješća su bez većih primjedbi jednoglasno prihvaćena.

 

 

Za treću točku dnevnog reda predviđeno je dogovaranje detalja oko Redovite godišnje Izborne Skupštine. Dogovoreno je da će se ona održati u četvrtak 25. listopada 2012. a satnica će biti određena naknadno. Za izborno povjerenstvo od 5 članova, imenovani su Josipa Kovač, Slaven Prce, Stjepan Marić, Vedran Biokšić i Ivana Leko. Eventualne kandidature za predsjedništvo i glavnog tajnika, potrebno je dostaviti na mail hspf09mail.com do utorka 23. listopada. Na popisu onih koji će imati pravo glasa je 58 ljudi, s tim da ih 49 ima pravo kandidirati se se. Na izbornoj skupštini će se također izabrati i Predsjednik skupštine, te po 7 članova Vijeća i Nadzornog odbora.

 

 

Zatim je bila predviđena i dodjela novih članskih iskaznica, međutim one će biti dodijeljene naknadno, ali su zato uručene zahvalnice trojici osnivača HSPF-a, koji sa svojim studiranjem došli pred sami kraj, a činili su prvo vodstvo HSPF-a. To je trojac Vedran Kožul, Marin Marić i Slaven Zeljko. Sva trojica su se zahvalila na suradnji i druženju, te poželjeli sreću HSPF-u u nastavku rada.

 

 

 

Za kraj su ostavljena tekuća pitanja. Predsjednik HSPF-a je prvo govorio o putu članova Udruge u Podgoricu, koji bi trebao uslijediti krajem studenog. A članovi su se dotakli i drugih stvari koje bi HSPF mogao uraditi u predstojećoj akademskoj godini, poput simulacije parlamenta, za koju bi se trebalo kvalitetno pripremiti.

 

 

HSPF.info

 

Komentari

komentara