Predstavljanje studentskih organizacija u sklopu dana Studentskog zbora

 

U prostorijama Fakulteta strojarstva i računarstva, u sklopu Dana studentskog zbora, održano je predstavljanje studentskih organizacija Sveučilišta u Mostaru na kojem je između ostalih sudjelovao i Goran Kutle, u ime Udruge Hrvatski studentski politološki forum.


 

 

Osim Hrvatskog studentskog politološkog foruma predstavljene su i organizacije: BoHeMsa, AIESEC, Klub mladih pedagoga, IAESTE, ZAMFIS, Debatni klub, Forum studenata ekonomskog fakulteta i DIANTHUS.

 

 

 

Predstavnici organizacija  ukratko su izložili podatke o organizaciji, brojnosti članova, ostvarene projekte i ciljeve koje namjeravaju realizirati u budućnosti. Pozvali su sve zainteresirane studente da im se pridruže. Premda je ovo predstavljanje studentskih organizacija u sklopu Dana studentskog zbora  bilo dugo najavljivano i iako je korisno radi saznanja mnoštva novih informacija na njemu su bili prisuni samo članovi već spomenutih organizacija, nitko više. Zabrinjavajući pokazatelj ogromne nazainteresiranosti  i pasivnosti studenata.

 

 

HSPF.info

 

Komentari

komentara