Rajković podnijela ostavku, Jelena Čevra v.d. potpredsjednice

svečana-sjednica1Na temelju članka 33. i 35. Statuta Udruge “Hrvatski studentski politološki forum” obznanjujemo da je Gabrijela Rajković u svojstvu potpredsjednice uputila pismenu ostavku predsjedniku Udruge. Na temelju toga, dana 29. svibnja 2014. godine, prestaje njezin mandat jer je ostavka izvršna. Predsjednik Udruge Josip Zelenika imenovao je Jelenu Čevra, bacc.pol., studenticu prve godine Međunarodne politike i diplomacije na dužnost v.d. potpredsjednice Udruge, na temelju članka 29. Statuta. Vodstvo HSPF-a, kao i sveukupno članstvo zahvaljuje Gabrijeli Rajković na dosadašnjoj suradnji i  zalaganju za razvoj i napredak Udruge. Rajković ostaje u Udruzi kao član Skupštine.

„Ukoliko Skupština prihvati prijedlog predsjednika Zelenike i time postanem potpredsjednica Hrvatskog studentskog politološkog foruma moram istaknuti da će mi to biti velika čast. Članica sam HSPF-a već pune četiri godine i ovo će mi biti prilika da konkretnije i snažnije djelujem unutar Udruge i da dam svoj doprinos da ona postane  još kvalitetnija i produktivnija.“ – istaknula je Jelena Čevra.

“Sazvati ću sjednicu Skupštine HSPF-a tijekom sljedećeg tjedna. Nemamo vremena za gubiti, bliži se kraj akademske godine a imamo još kvalitetnih ideja koje želimo provesti u djelo. Nadam se da će članstvo ozbiljno razmotriti moj prijedlog i Jelenu Čevra izabrati za potpredsjednicu Udruge jer uistinu smatram da je najbolja kandidatkinja za to mjesto. Ne mogu a da ne spomenem potpredsjednicu na odlasku – Gabrijela Rajković je svojim djelovanjem u Udruzi poticala članstvo na rad, hrabrila ostale u vodstvu. Moram joj u ime članstva i u svoje ime čestitati na postignutome i zahvaliti na suradnji koja će se, nadam se, u budućnosti i nastaviti.” – rekao je predsjednik Udruge, Josip Zelenika.

Gabrijela Rajković podnijela je neopozivu ostavku 28. svibnja zbog privatnih obaveza.

Ured za odnose s javnošću HSPF-a

Komentari

komentara