Registar članova HSPF-a

hspf0302Prvi potez novog rukovodstva Hrvatskog studentskog politološkog foruma je osnivanje jedinstvenog Registra članova HSPF-a.

Predsjedništvo smatra kako je nužna revizija članstva unutar jedne ozbiljne organizacije, kao što je HSPF. Stoga držimo da je od izuzetne važnosti da novi Registar odražava realno stanje članstva, a u tom pogledu izdali smo naputak – ističe predsjednik Zelenika. U nastavku prenosimo naputak Predsjedništva HSPF-a koji se odnosi na sve, redovne i pridružene članove HSPF-a.

 

Poštovane kolegice i kolege, članice i članovi HSPF-a,

u skladu sa zaključkom Predsjedništva o reviziji članstva i osnivanju jedinstvenog Registra članova, molimo vas da u što kraćem roku, a najkasnije do 30. studenog 2013. godine ponovno pošaljete Zahtjev za prijem u članstvo.

Nakon isteka navedenog roka, Predsjedništvo će, protiv članova koje ne pošalju Zahtjev, pokrenuti postupak za isključenjem iz članstva pred Vijećem HSPF-a, sukladno odredbama Statuta.

Molimo članice i članove, koji su već poslali traženi Zahtjev, da zanemare ovu obavijest.

Predsjedništvo HSPF-a

Nadamo se kako će revizija članstva polučiti uspjeh i da će u rad HSPF-a unijeti više zajedništva. Iz Predsjedništva poručuju kako je sljedeći pravni korak – usvajanje novog Statuta.

Ured za informiranje HSPF-a

 

HSPF.info

Komentari

komentara