Sjednicom i zabavom obilježeno pola godine rada HSPF-a

Prije točno pola godine, točnije 15. prosinca 2009. godine u zgradi Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održana je Osnivačka skupština Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF-a), koji okuplja, kako studente Politologije, tako i studente drugih studija mostarskog Sveučilišta koji se zanimaju za teme iz svijeta politike i politologije.

 


Kako je i navedeno na prvoj (Osnivačkoj) skupštini, Hrvatski studentski politološki forum se objektivno i argumentirano bavi, ili bar pokušava, političkim i politološkim temama koje su važne za zajednicu u kojoj živimo, ali i zajednicu na državnoj razini, gdje se politika uvukla u svaki djelić Bosne i Hercegovine. Hrvatski studentski politološki forum na svojim sjednicama i javnim tribinama uvijek stavlja poseban naglasak na rasprave o položaju hrvatskog naroda i medija na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini.

 

 

Tako je, iza HSPF-a u ovih pola godine, već dobro odrađen posao. Mladi studenti se sve više afirmiraju u životu zajednice, kroz razne tematske sjednice, javne tribine, stručna putovanja, kao i poznanstva sa eminentnim ljudima, posebno politolozima.

Ovom prigodom je održana i VII. sjednica HSPF-a, na kojoj se govorilo o izradi registra članova Foruma, kao i o budućim projektima i njihovoj realizaciji.

 

 

Svoje obilježavanje rada u proteklih pola godine, članovi HSPF-a i studenti Filozofskog fakulteta, nastavili su zajedničkim izlaskom i proslavom do ranih jutarnjih sati na partyu Filozofskog fakulteta i Hrvatskog studentskog politološkog foruma” u klubu „Drugi način“, jednom od najboljih klubova u Hercegovini.

Naravno, ne treba ni napominjati, kako je mnogima ovo bio i jedan od najboljih izlazaka.

Ured za informiranje HSPF-a (Ivan Kraljević)

Komentari

komentara