Studentski zbor raspisao natječaje za dodjelu sredstava i urednika časopisa ‘Opomena’

U ovom prazničnom raspoloženju dolaze i lijepe vijesti iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, odnosno nekoliko prilika za još studenata da se uključe u rad ove organizacije. Nakon što je Predsjedništvo na prvoj Radnoj sjednici usvojilo nove aplikacijske forme, te pravilnike za bodovanje projekata, od  7. siječnja 2012. pa sve do 1. travnja 2013., sve zainteresirane studentske udruge, ali i pojedinci, svojim će projektima moći aplicirati za novčana sredstva.


 

Nove aplikacije kao i pravilnike možete pronaći na web stranici Zbora, a pomoć oko apliciranja ili bilo kakve informacije, u uredu Zbora, svakoga radnog dana od 09:00 do 14:00 sati. Ove godine, udruge mogu aplicirati za financiranje godišnjeg proračuna ili pojedinačnih projekata, a imaju popriličan broj uvjeta koje prethodno moraju ispuniti.

 

Studenti koje više zanimaju suradnje s drugim sveučilištima, putovanja, razmjene studenata, mogu aplicirati za koordinatora Ureda za međunarodnu suradnju, dostavivši:

 

– Životopis

– Motivacijsko pismo

– Koiju prve stranice indeksa

– Potvrdu o studiranju

 

Zbor je odlučio ponovno pokrenuti i časopis „Opomena“, te se traži novi urednik/-ca. Prijave moraju sadržavati:

 

– Motivacijsko pismo

– Preporuke  (najmanje dvije, profesora ili bivšeg poslodavca)

– Kopiju prve stranice indeksa

– Potvrdu o studiranju

 

Oba natječaja su otvorena od 24. prosinca 2012. do 15. siječnja 2013.godine, a prijave se mogu dostaviti u ured Zbora, svakog radnog dana od 9 do 14 sati. Više informacija kao i same natječaje možete naći na web stranici Zbora.

 

Kandidati koji ispune gore navedene uvjete biti će blagovremeno obaviješteni o terminu razgovora za raspisani natječaj.

 

HSPF.info

 

Komentari

komentara