Teo Grančić novi predstojnik Ureda za odnose s javnošću HSPF-a

Na sjednici predsjedništva Hrvatskog studentskog politološkog foruma, predsjedništvo je jednoglasno donijelo odluku kako će,student prediplomskog studija Novinarstva te član Foruma, Teo Grančić ubuduće obnašati funkciju predstojnika Ureda za odnose s javnošću HSPF-a.

Novoizbrano predsjedništvo na ovu funkciju je postavilo Tea Grančića,koji će zamjeniti dosadašnjeg predstojnika, a sadašnjeg predsjednika Studentskog zbora Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Marina Čuljka.

s201-640x320Svrha ureda je  izvještavanje javnosti o politici i aktivnostima HSPF-a, predsjednika i potpredsjednika HSPF-a, informiranje Ureda predsjednika HSPF-a o sadržaju i stajalištima medija i javnosti, obavljanje izravne komunikacije s građanima, koordiniranje komunikacijske aktivnosti tijela uprave HSPF-a, vođenje dokumentaciju koja se odnosi na priopćenja za javnost, obavljanje poslova akreditacije novinara, drugi poslovi s tim u vezi, te obavljanje drugih poslova koje mu povjeri Skupština i Predsjednik HSPF-a.

Predstojnik ureda će  istovremeno biti i glasnogovornik HSPF-a.

U djelokrugu Ureda za odnose s javnošću su i: Odjel za medije i analitiku,kojeg će nastaviti voditi Željko Šilić  te Odjel za internetski portal,kojeg je također preuzeo Grančić.

Komentari

komentara