Vodstvo HSPF-a se sastalo s novim dekanom prof. dr. sc. Zoranom Tomićem

zoran_tomicU utorak se uže vodstvo HSPF-a sastalo s dekanom Filozofskog fakulteta profesorom dr. sc. Zoranom Tomićem i prodekanom doc. dr. Ivicom Musićem. Na sastanku su sudjelovali predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, Vedran Biokšić, predsjednik Studentskog zbora Filozofskog fakulteta, Goran Kutle, bivša predsjednica HSPF-a Irena Mrnjavac, novi predsjednik Skupštine HSPF-a Josip Antičević, tajnica Suzana Logara te sadašnja potpredsjednica HSPF-a Gabrijela Rajković.

Prvi radni sastanak je protekao vrlo konstruktivno i optimistično te je uspostavljena suradnja između HSPF-a i Filozofskog fakulteta te Studentskog zbora. Dekan je naglasio kako je vrlo bitno raditi i izgrađivati se, te da su znanje i upornost upravo tajna uspješnih. Vizije, ciljeve i planove foruma za narednu godinu prezentirala je Gabrijela Rajković, istaknuvši u ime vodstva kako su uz znanje najbitniji faktori  strpljenja,  zajedništva i rada  koji će u konačnici donijeti prave rezultate.

Ovim sastankom HSPF je dobio podršku Filozofskog fakulteta u svom radu koja je do sada nedostajala, te se to može naglasiti kao najbitniji dio sastanka.Forum također dobiva svoj ured, na raspolaganje je stavljen i automobil u vlasništvu Filozofskog fakulteta koji će se moći korisiti za potrebe udruge. Nije izostala ni podrška u financijskoj potpori  gdje bude potrebna. Također, za različita istraživanja i ankete  ustupljen je call centar, a ujedno je upućen i poziv za sudjelovanje na znanstvenom skupu koji će s održati na Filozofskom fakultetu u svibnju i lipnju naredne godine. Uspostavljena je i suradnja za organizaciju zajedničkih tribina kao i mogućnost mjesečnih članaka na stranicama Večernjeg lista. Sastanak je zaključen s mnogo motivacije i poticaja koji će svakako doprinijeti kvalitetnom radu HSPF-a te rezultatima koji će biti izvanredni.

Komentari

komentara