Aisha: Budite ponosni na mog oca koji se i dalje bori u Libiji

Aisha: Budite ponosni na mog oca koji se i dalje bori u LibijiAisha Gadafi rekla je u petak za sirijsku televiziju Arrai da je njen otac i dalje u domovini, da je dobro i da se bori te je napala novu vlast u Libiji nazvavši ih izdajicama.


 

 

 

– Budite sigurni da je vaš veliki vođa dobro. Nosi oružje i bori se na frontu. Možete biti ponosni na svog vođu, rekla je u telefonskom razgovoru. Aisha, koja je prošlog mjeseca s majkom i dva brata pobjegla u Alžir, pozvala je narod na ustanak protiv nove vlasti, nazvavši članove Prijelaznog nacionalnog vijeća nazvala je ‘izdajicama koje su prekršile zakletvu na odanost’ Gadafiju. Upozorila je Libijce da bi ‘izdajnici’ mogli isto učiniti i njima.

Pobunjenici su 23. kolovoza zauzeli Gadafijevo sjedište Bab al Aziziya no njega nisu pronašli. Od onda se Gadafi nekoliko puta javio putem televizije tvrdeći da je u Libiji.

Pobunjenici su u petak bili pred istočnom stranom grada Sirtre, rodnog grada diktatora, te se pripremaju za posljednji udar kojim se nadaju preuzeti grad, prenosi Fox News.

Komentari

komentara