Berlusconi bi napustio Italiju: To je usrana zemlja, gadi mi se

Berlusconi bi napustio Italiju: To je usrana zemlja, gadi mi seTalijanska policija je uhitila poduzetnika Gianpaola Tarantinija (36) i njegovu suprugu Angelu Devenuto (34) zbog optužbi da su ucjenjivali premijera Silvija Berlusconija.


 

 

 

 

Izvijestili su kako su ucjene povezane sa seksualnim skandalom u čijem se centru u posljednjih nekoliko mjeseci našao Berlusconi. Par je uhićen u Rimu, a u Napulj su ih doveli na policijsko ispitivanje. Vlasti su izvijestile kako tragaju još i za Valterom Lavitolom, koji je navodno također upleten u ucjene.

Tarantinija terete kako je plaćao eskort djevojke koje su odlazile na tulume sa talijanskim premijerom. Naglašava se kako Berlusconi nije znao da su djevojke plaćene te je zbog ucjena Tarantiniju platio oko 500.000 eura. Poduzetnik odbacuje sve optužbe te je rekao kako će surađivati s policijom, javlja CNN.

Među podacima u policiji našla se i snimka Berlusconija u kojoj je talijanski premijer u srpnju kazao kako želi otići iz Italije, koju je opisao ‘usranom zemljom’ koja mu se gadi. Policija je tajno snimala razgovore, dok su istraživali ucjene, piše Guardian. Berlusconiju trenutačno traje suđenje zbog navodnog plaćanja seksualnih usluga Marokanki Ruby, koja je u tom trenutku bila još maloljetna. Terete ga i za zloporabu položaja i ovlasti, jer je Ruby izvukao iz pritvora.

Komentari

komentara