Bevanda: Zebnja me vuče da bi sljedeća godina mogla biti gora

vjekoslav-bevanda0708Godina koja je za nama mogla je biti drugačija, bolja, uspješnija, ocijenio je u intervjuu za današnje Oslobođenje predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda.

– Ono zbog čega mene zebnja vuče je da bi sljedeća možda mogla biti i gora, jer je predizborna i sasvim je normalno da će se svi pokušati baviti svojim kampanjama. Mi znamo, ne samo kod nas, da predizborne kampanje znaju biti i prljave i ružne. Zato se bojim da će 2014. biti gora, rekao je Bevanda.

Predsjedavajući kaže kako ne treba biti prevelik statističar da bi znao da je kriza i teška situacija u Bosni i Hercegovini.

– Iz pozicije predsjedatelja Vijeća ministara, ja kažem da svatko treba raditi sukladno svojim odgovornostima i obvezama da se ovo stanje izmijeni. Ja sam često govorio, i to uvijek ističem, da smo mi koji vršimo javne funkcije dužni stvarati prostor za realni sektor. To je tako. Međutim, Vijeće ministara i vlast na državnoj razini nemaju nijednu polugu, apsolutno nijednu polugu, financijsku i sve druge bitnije, da bi utjecalo na svakodnevna kretanja, kazao je, između ostalog, predsjedavajući Bevanda.

Izvor: Fena

Komentari

komentara