Bin Ladenova “crna lista”: Ubiti Baracka Obamu u kampanji 2012.

Američki obavještajni izvori su otkrili kako je Osama bin Laden planirao atentat na Baracka Obamu tijekom predsjedničke kampanje 2012. godine.


 

 

Navodno je vođa Al Qaide bio opsjednut ubojstvo američkog predsjednika te je smatrao kako on “krši muslimansku vjeru”. Daily Mail piše kako je Bin Laden vrlo osobno shvaćao američke vojne kampanje u Afganistanu i na Bliskom istoku te Obamu nije mogao gledati ni na televiziji.

 

Snimke pronađene u Bin Ladenovom skrovištu pokazuju da je vođa Al Qaide mijenjao program svaki puta kada bi se na ekranu pojavio Barack Obama. Svi ovi podaci dolaze iz dokumenata koje su američki vojnici zaplijenili nakon ubojstva Osame bin Ladena. Navodno u tim dokumentima ima 200 milijuna stranica koji pokazuju želju vođe Al Qaide za pokretanje svetog rata protiv Zapada.

 

CIA tvrdi kako je više naučila u zadnjih deset dana proučavajući “škrinju s blagom” na Bin Ladenovim kompjuterima i u dnevniku, nego su doznali u posljednjih 10 godina. Navodno je do svojih zadnjih dana života Bin Laden planirao napad na Los Angeles, New York i London koji se trebao dogoditi 11. rujna.

 

Tim napadima je želio otjerati zapadne vojnike sa Bliskog istoka. U tim napadima je želio ubiti tisuće ljudi, a simultano bi napao zrakoplove i vlakove. I Barack Obama je bio na “crnoj listi”, a atentat se trebao dogoditi tijekom predsjedničke kampanje sljedeće godine.

Komentari

komentara