Čović: Želimo korektne odnose s SDA

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH  Dragan Čović razgovarao je danas u Domu HDZ BiH u Mostaru s predsjednikom Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejmanom Tihićem, priopćeno je danas iz Ureda za odnose s javnošću HDZ-a BiH.


Na sastanku je bilo riječi o aktualnim političkim prilikama u BiH nakon raskida koalicije SDP-SDA i sklapanja nove, SDP-SBB .

Predsjednik Čović informirao je predsjednika SDA Sulejmana Tihića kako će u srijedu, 6. lipnja  zasjedati Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ BiH gdje će biti usvojen službeni stranački stav oko budućeg ponašanja i interesa HDZ BiH u novonastaloj aktualnoj situaciji.
Također,  Čović je istaknuo kako HDZ BiH želi zadržati korektnu suradnju sa SDA bez obzira kakav bude epilog aktualne političke situacije.

Predsjednik HDZ BiH obavio je danas, uz razgovor s predsjednikom SDA  i telefonske konzultacije sa predsjednikom SNSD Miloradom Dodikom, a sljedećih dana obavit će konzultacije i s drugim liderima stranaka, priopćio je isti izvor.

HSPF.info

 

Komentari

komentara