Hadžić se skrivao u Rusiji, imao izvanbračnu vezu, dobio sina i švercao naftu

Hadžić se skrivao u Rusiji, imao izvanbračnu vezu, dobio sina i švercao naftuPozivajući se na neslužbene informacije iz istrage, Press piše kako je Hadžić od istražitelja na Specijalnom sudu zatražio da vidi obje obitelji,


 

a do podataka o njegovom dvostrukom životu srbijanske obavještajne službe i Akcijski tim doznali su prije otprilike dvije godine. Razlog tome bio je što se Hadžiću nije moglo ući u trag preko obitelji koja živi u Novom Sadu.

 

Hadžić je, prema istom izvoru informacija, navodno s vanbračnom suprugom dio vremena u bijegu proveo i u Rusiji. Posljednjih mjeseci, nije bio u kontaktu niti s jednom od navedenih obitelji.

 

‘Najverojatnije se radi o vezi koja je započela još prije nego što je objavljena optužnica protiv njega’, otkrio je za Press dobro obaviješten izvor blizak istrazi. No to nije bilo sve čime se Hadžić bavio u bijegu.

 

‘Bavio se švercom nafte, jer je imao dobre kontakte u Rusiji, gdje je proveo značajan dio u bijegu. Bio je povezan sa crnogorskim švercerima nafte i kriminalnim osobama na čijem čelu je izvjesni Mandarina. Pretpostavlja se da je netko iz te grupe trebao Hadžiću donijeti novac za bijeg’, dodaje isti izvor.

Komentari

komentara