Himmlerova kćer zalaže se za održavanje „nacističkog duha“

Himmlerova kćer zalaže se za održavanje „nacističkog duha“ Gudrun Burwitz, kćer jednog od najmoćnijih ljudi nacističke Njemačke, Heinricha Himmlera, danas ima 81 godinu, a još se zalaže da to da se ‘nacistički duh ne ugasi’.


 

Oduvijek se divila svom ocu za kojeg je vjerovala da je dobar čovjek. Gudrun danas radi s neo-nacistima, a kaže kako pomaže u provođenju nacističkog režima. Osim što daje savjete grupi sljedbenika Neo-nacista, Himmlerova kćer pomaže i financiranju tog pokreta. Postala je i ‘baka’ novoj generaciji Nacista, piše Daily Mail.

 

– Gudrunina udruga nije samo vezana za oživljavanje nacističkog poretka, već pomaže i financiranju neo-nacista – kazala je povjesničarka Andrea Roepke. Gudrun danas živi u Münchenu sa svojim suprugom, a trenutačno se bori za to da Klaasa Carela Fabera (89) ne izruče iz Njemačke u Nizozemsku zbog ratnih zločina u 2. svjetskom ratu.

 

Muškarca su optužili za hladnokrvno ubijanje Židova na području Nizozemske. Bio je član SS-a. Himmlerovu kćer prozvali su ‘Princezom Nacizma’, a istaknula je kako ni kod kuće nikada ne priča o poslu. – Nikada ne pričam o svom poslu, a samo radim što mogu dok mogu – kazala je Gudrun za Daily Mail.

 

Komentari

komentara