Radončić: Izetbegović želi upravljati Hrvatima i Srbima

RadončićPredsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić rekao je da su SDA i Bakir Izetbegović glavni kočničari reformskih procesa u BiH i da žele kontrolirati i upravljati Srbima i Hrvatima u BiH.

“Jasno se vidi da se SDA želi vratiti u politički život u BiH na razinu 1997, 1998, ili čak 1992. godine, kada je njihova riječ bila dominantna i kada su se igrali majorizacije”, naglasio je Radončić.

On je za “Pres Republike Srpske” rekao da SDA postavlja ratne kadrove koji bi trebali upravljati ne samo Bošnjacima, već da kontroliraju i druge nacionalne i političke projekte kod Srba i Hrvata.

Bakir Izetbegović je vođa bošnjačke mafije. Sve dok ne otkrije kako je ubijeno petnaestak naših zapovjednika i visokih političkih funkcionara i dok ne vrati milijarde maraka koje je njegova obitelj otela i krije ih u Turskoj, mi sa SDA, konkretno sa Izetbegovićem, nemamo što razgovarati”, rekao je Radončić, odgovarajući na pitanje da li bi SBB bio spreman da uđe u vlast u FBiH i na razini BiH.

On je ocijenio da je Izetbegović preambiciozan političar, koji želi vladati svim i svačim u BiH.

HSPF.info / nezavisne.com

Komentari

komentara