Skupina “Bildeberg”: Novi svjetski rat za smanjenje stanovništva

Na posljednjem sastanku grupe Bilderberg, koju mnogi smataju “svjetskom vladom u sjenci”, detaljno su  analizirani Kina, Irak, Rusija, te kriza u EU, zaključeno  je da se stanovništvo planete smanjuje previše sporo, za što je alternativa –  novi svjetski rat.


Mediji iznose pretpostavke da je ova moćna grupa, koju čine sadašnji i bivši političari, bankari, aristokrate i  biznismeni, govorila i o širenju vojnih djelovanja u punom obimu na Bliskom istoku i u sjevernoj Africi.

Na lipanjskom sastanku u Sent Morisu, koji je kao i uvijek bio strogo zatvoren za javnost i dobro osiguran,  grupa Bilderberg je, navodno, diskutirala i o podršci euru i zaključeno je da Grčka i ostale zemlje u zoni koja je u krizi trebaju platiti dugove otocima ili čime već mogu….

Također, razgovarano  je o nastavku okupacije Iraka, te o izazivanju niza kriza u Kini i Rusiji kako bi bili  podriveni njihovi financijski sustavi kao i  o tome da sa alternativnim masmedijima i internetom koji neće biti kontroliran “može nešto i uraditi”…

Kako o posljednjem zasjedanju ove grupe piše britanski “Guardian”, ove godine je “Bilderberg bio mnogo širi nego ranije. Veća gomila, više imena, više reportera”.
“Guardian” je primijetio i ruskog oligarha Alekseja Mordašova, glavnog vlasnika i direktora kompanije Severstalj, čijoj je tvrtki-kćerki  “Severstalj zapadna Amerika”  Ministarstvo energetike SAD  – odobrilo kredit od 730 milijuna dolara za modernizaciju čeličane u Dirbornu, država Mičigen.

To nije prvi  ruski oligarh na bilderberškom pragu. Na primjer, 2008. godine, kada su se “posvećeni” sastajali u Grčkoj, na Kritu, bio je pozvan Oleg Deripaska.

Pritom, preciziraju britanske novine, proširenje kruga sudionika svjedoči o tome da se širi i krug interesa domaćina “sjedeljke”.

Zna se da je Bilderberški klub postavljen po principu masonske lože. Njegova struktura se sastoji iz tri kruga.

Vanjski je dovoljno širok i članovi tog kruga znaju samo dio prave strategije i pravih ciljeva organizacije.

Drugi, Upravljački komitet (Steering Committe), sastoji se od 35 ljudi kojima je 90 posto poznat zadatak Grupe.

Najuži krug – Konsultativni komitet (Advosory Committe) – ima desetak članova koji u tančine znaju istinske ciljeve i strategiju organizacije i koji posjeduju sva ovlaštenja u vezi sa radom grupe u razdoblju između dva godišnja zasjedanja.

Dovoljno je reći da je zasjedanje  u Sent Morisu, od 9. do 12. lipnja ove godine, prošlo pod pokroviteljstvom samo jednog člana – Davida Rockfelera.

Ostali stalni članovi Konsultativnog komiteta, dakle najužeg tijela Bilderbrega,  su: Edmund de Rotshield, Zbignjev Bžežinski, Paul Volfovic, Henry Kissinger, (sada pokojni), Richard Hoolbroocke, Etienne Davignon, Henry Heinz i  Romano Prodi.

 

Komentari

komentara