Športsko-rekreativna poslastica za humanu svrhu

U četvrtak 20. travnja na stadionu Bijeli Brijeg u Mostaru u 17h najavljeno je odigravanje utakmice između ”Darujmo im dom” i ”Humane zvijezde Hrvatske”.
Riječ je zapravo o jednom projektu koji ima prvenstveno humanitarnu svrhu, stoga će prihodi od prodaje ulaznica ići za pomoć izgradnji zgrade u kojoj bi se trebao nalaziti studentski dom za studente slabijeg ekonomskog stanja, pučka kuhinja i Centar za dijalog. Cijena ulaznice je simboličnih 5 KM, što je zapravo mali doprinos za nešto što ima veliki društveni značaj.
Cijeli projekat je pronašao podršku od brojnih javnih osoba stoga će se ponovo na terenu u svojstvu igrača pronaći imena poput Dražena Ladića, Darija Šimića, Tomislava Šokote i mnogih drugih. Gledatelji će dobiti jedinstvenu prigodu vidjeti kako je i u kojoj mjeri slavni rukometaš i trener Slavko Goluža spretan u nogometu, ali također vidjeti kako to ide nekim estradnim umjetnicima.
Nadamo se kako će ovaj događaj okupiti veliku količinu športskih zaljubljenika, ali i svih ljudi dobre volje koji će znati prepoznati dobru inicijativu i dati svoj doprinos kako bi ista urodila plodom.
Ulaznice za ovaj veliki nogometno-glazbeni spektakl možete nabaviti u brojnim kafićima u Hercegovini i Bosni kao i na dan utakmice na stadionu Zrinjskog u Mostaru. U programu sudjeluju mostarske mažoretkinje!
Prodajna mjesta su:
Caffe bar “Corona” – Stolac
Caffe bar “Hennessy – Čapljina
Caffe bar “Rafaello” – Ljubuški
Caffe bar “Padre” – Grude
Hotel Park – Široki Brijeg
Caffe bar “Viva” – Posušje
Caffe bar “Brocco” – Čitluk
Restoran & Club “Gardens” – Međugorje
Campanile – Mostar
Recepcija Mepass Mall-a – Mostar
Caffe bar “Mali Puž” – Mostar
Župni ured sv. Petra i Pavla Mostar (Franjevačka)
Na dan utakmice, stadion HŠK Zrinjski.

Komentari

komentara