Staljin je želio stvoriti paniku u SAD-u i zato je izmislio aliene?

   Staljin je želio stvoriti paniku u SAD-u i zato je izmislio aliene? Spisateljica Annie Jacobsen je u svojoj knjizi ‘Area 51 – necenzurirana povijest’ dala vjerojatno najbizarnije objašnjenje o izvanzemaljcima u Roswellu do sada.


 

Napisala je kako je navodno slijetanje svemirskog broda u Roswell zapravo bio Staljinov plan da zastraši Amerikance.

 

Prema njenim navodima, Staljin je naredio svojim ljudima da stvore paniku sličnu onoj koju je stvorila radijska predstava Orsona Wellsa ‘Rat svjetova’, još 1938. godine. Ruski diktator je isplanirao i s kojim će avionima napraviti prevaru.

Kako bi sve bilo još uvjerljivije, Staljin je zaposlio doktora Mengelea, poznatog pod imenom ‘Anđeo smrti’ zbog svojih stravičnih eksperimenata. Upravo on je navodno stvorio čudovišta koja predstavljaju izvanzemaljce. Teorija o Roswellu do sada se pojavilo nekoliko, uključujući i onu koja tvrdi kako su američki čelnici sve skrili.

 

Nedavno se pojavila vijest kako je američki FBI objavio memorandum koji dokazuje da su izvanzemaljci zaista bili u Roswellu. Izvor za knjigu koju je napisala Jacobsen je umirovljeni inženjer tvrtke EG&G, koji je 1978. godine radio u vojničkoj bazi Area 51.

Komentari

komentara