Studentski zbor održao sastanak s predstavnicima studentskih udruga

 

Temelji studentskog aktivizma na našem Sveučilištu zasigurno su studentske udruge. Njih 9, AIESEC, IAESTE, Hrvatski studentski politološki forum, ZAMFIS, Forum studenata Ekonomskog fakulteta, Klub mladih pedagoga, debatni klub i DIANTUS, je poslalo danas svoje predstavnike na sastanak s vodstvom Zbora. Tema- poboljšanje suradnje.


 

 

Naime, mnoge projekte Zbor radi u suradnju sa spomenutim udrugama, a svakako da i financijski pomaže mnoge njihove projekte. S obzirom da je na snazi novi pravilnik o bodovanju projekata kao i aplikacije za financiranje, predstavnici su dobili primjerke istih, te konkretnije informacije o načinu apliciranja za ubuduće.

 

Prisutni su izrazili želju da ubuduće više rade s predstavnicima Zbora na svojim fakultetima, te se pohvalili podrškom koju dobivaju od profesora te samog Rektorata. Razgovaralo se i o „Danima studentskog zbora“, te načinu na koji se udruge mogu uključiti, a iznesene su i ideje za međusobnu suradnju , te suradnju s kolegama na Univerzitetu Džemal Bijedić.

 

HSPF.info

 

Komentari

komentara