Svečanom sjednicom obilježen četvrti rođendan udruge ZAMFIS

1_116821Udruga studenata socijalnog rada ZAMFIS svečanom sjednicom je obilježila četvrtu obljetnicu svoga postojanja. Iza udruge osnovane 2010. godine stoji mnoštvo uspješnih projekata, mnoštvo uloženog truda i rada od svih formacija vodstva, od onog prvotnog do onog danas na čelu sa Slavenom Prcom.

Tijekom svečane sjednice studentima se obratio pročelnik studijske grupe socijalni rad dr. sc. fra Iko Skoko, a potom je riječ dobio i predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Vedran Biokšić. Sjednicu je zaključio predsjednik udruge sa zahvalama i najavom trećeg regionalnog kongresa studenata socijalnog rada. Naime, nakon Zagreba i Ljubljane, Mostar će biti domaćin trećeg po redu kongresa, koji će biti održan tijekom naredne akademske godine.

Na samom kraju sjednice reproduciran je kratki video, koji je u par minuta predstavio presjek rada udruge ZAMFIS od njezinih početaka do danas. U udruzi se nadaju novim uspjesima i još mnoštvu rođendana udruge, a naravno i sve većem broju članova. Danas ZAMFIS broji 75 članova.

Nakon svečanog dijela rođendanske proslave udruga poziva sve na opuštajući dio proslave, koji će se odvijati večeras u 20 sati u caffe Van Gogh.

HSPF.info

Komentari

komentara