Antonio Herceg izabran za predsjednika Skupštine HSPF-a

Antonio Herceg

Održana je prva redovna sjednica Skupštine HSPF-a u novoj akademskoj godini putem Google Meeta, a na kojoj su članovi HSPF-a izabrali novog predsjednika Skupštine Antonia Hercega, studenta prve godine diplomskog Studija prava na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

“Zahvaljujem svim članovima na ukazanom povjerenju jer mi je velika čast i zadovoljstvo biti izabran za predsjednika Skupštine”, započeo je novi predsjednik Skupštine.

Herceg je rekao kako će svoj budući rad temeljiti na poštivanju i primjeni Statuta, kao i na što većem aktiviranju članova kako bi HSPF i dalje ostao jedna od najaktivnijih i najkvalitetnijih studentskih udruga u BiH.

“Ovogodišnji mandat za predsjednika Skupštine uz sebe nosi niz organizacijskih poteškoća uzrokovanih pandemijom koronavirusa, no unatoč tomu članovima mogu obećati da će se sjednice održavati najmanje jednom mjesečno te da će forme sjednica biti u skladu sa epidemiološkim mjerama”, nastavio je Herceg.

Osvrnuo se i na ovogodišnje projekte rekavši kako se raduje što će sudjelovati u HSPF-ovoj organizaciji Simuliranog parlamenta na kojemu će sudjelovati i druge studentske udruge iz BiH.

“Simulirani parlament je odličan projekt koji je već postao tradicija HSPF-a i moja želja je da se ta praksa i nastavi. Od drugih projekata i događaja radit ćemo na posjeti institucijama BiH i susjedstvu. Veliki prioritet će biti i posjet institucijama RH, osobito zbog činjenice da vodstvo RH konačno ima jasan i ujednačen stav prema nepovoljnoj situaciji u kojoj se nalaze Hrvati u BiH”, zaključio je Herceg.

Komentari

komentara