HSPF uplatio 1210 maraka na račun oca Stipe Ljubića

 

Članovi Udruge “Hrvatski studentski politološki forum” su vrijedno prikupljali 2 dana u kampusu Mostarskog Sveučilišta, novčane priloge za pomoć malom Stipi, 17-mjesečnom dječaku, kojem su prije mjesec dana u Mostaru dijagnosticirali rak oka. Tumor mu je uništio desno oko, koje su mu liječnici iz zagrebačke bolnice “Sestre milosrdnice” predprošli tjedan odstranili. I ukupno je u ta dva dana prikupljeno 1210 maraka.


 

 

Iako je bilo planirano prikupljanje priloga, uz suradnju s Udrugom studenata socijalnog rada “ZAMFIS”, kroz čitav ovaj radni tjedan, na zamolbu roditelja se ipak od toga odustalo.

 

Stoga su, predsjednik Ivan Kraljević, i potpredsjednici Goran Kutle i Stjepan Marić uplatili do tada prikupljeni novac među studentima.

 

Od srca se zahvaljujemo svima onima koji su se priključili ovoj akciji i donirali određeni novčani prilog za malog Stipu, a također hvala svim našim članovima koji su prikupljali novac i mislili prikupljati u sljedećim danima.

 

Nadamo se da će se u predstojećim akcijama prikupiti dovoljno novca za Stipino skupo liječnje u njemačkom Essenu, i da će se Stipi spasiti drugo oko.

 

A svi koji žele pomoći mogu to i dalje učiniti uplatom na žiroračun Stipinog oca Marka Ljubića

 

 

Pomozimo!

-Broj računa za Bosnu i Hercegovinu: 3381002527750182 (banka Uni Credit) – uplata u KM

-Broj računa za Hrvatsku : 2340009 – 3214427099 (Privredna Banka Zagreb …) – upata u KN

– Broj računa za inozemstvo – IBAN :BA393381004003068869, SWIFT CODE:UNCRBA22 . (Banka Uni Credit, Mostar) -sve valute.

Na ime: Marko Ljubić

 


hspf.info

 

Komentari

komentara