Održana 1. sjednica Udruge “Hrvatski studentski politološki forum” u novom sazivu

 

U utorak, 29. studenog 2011. u prostorijama Filozofskog fakulteta održana je prva sjednica HSPF-a u novom sazivu.


 

 

Za početak novoizabrani predsjenik, Goran Kutle je predstavio plan rada i aktivnosti za ovu akademsku godinu, nakon čega su ostali dali i svoje prijedloge što bi Udruga mogla napraviti u ovoj akademskoj godini.

 

Nakon toga formiran je odijel za izradu projekata HSPF-a, a njega čine uz predsjedništvo i glavnu tajnicu i sljedeći ljudi: Vedran Biokšić, Irena Mrnjavac, Slaven Prce, Helena Miklić, Grgo Mandić, Ivana Leko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon toga raspravljano je o uređivačkoj i marketniškoj politici portala hspf.info, te doneseni su zaključci da će portal ubuduće smanjiti broj aktualnih vijesti, ali da će povećati broj kolumni i tekstova svojih članova, te da će se nastojati na portal postaviti ključni dokumenti vezani za BiH, EU, NATO i drugi. Uskoro će se na portalu omogućiti i reklamni prostor eventualnim sponzorima HSPF-a.

 

 

Za kraj je ostavljena rasprava o parlamentarnim izborima u RH, s naglaskom na 11. izbornu jednicu. Odlučeno je da će HSPF izaći u javnost s priopćenjem oko ovih izbora, u kojem će apelirati na sve Hrvate u BiH i dijaspori, da izađu na ove izbore ukoliko su u mogućnosti, ali da biraju promjenu politike u odnosu na dosadašnje zastupnike u Hrvatskom Saboru iz 11. izborne jednice.

 

Na ovoj sjednici također se pojavilo i dosta novih članova kojima je zaželjena dobrodošlica.

 

hspf.info

 

Komentari

komentara