Održana 15. redovna sjednica Hrvatskog studentskog politološkog foruma

 

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je 15. redovna sjednica Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF-a). Ivan Kraljević, predsjednik HSPF-a dao je na razmatranje dnevni red kojeg su članovi HSPF-a u cijelosti prihvatili. Sjednici je nazočilo 29 članova.


Djelomično je izmijenjeno i Vijeće i Nadzorni odbor HSPF-a. Saša Kulukčija je samoinicijativno zbog mnogobrojnih obveza podnio ostavku na mjesto člana Vijeća HSPF-a. Umjesto njega na to mjesto postavljena je Ivana Leko, a za člana Nadzornog odbora izabrana je Helena Mikulić.

Na sjednici je bilo riječ i o izradi službene stranice HSPF-a (www.hspf.info) te su imenovani urednici i administratori službene stranice, koja je još u izradi.

Predsjednik Kraljević je iznio prijedlog da se u skorije vrijeme održi Okrugli stol na temu „Politička manipulacija medijima“ na kojoj bi bili pozvani mnogobrojni poznati i iskusni novinari i urednici portala. Naredna izvanredna sjednica zakazana je sljedeći tjedan na kojoj će biti usvojen novi izmijenjenji statut HSPF-a.

Ured za informiranje
Hrvatskog studentskog politološkog foruma

Komentari

komentara