Održana 18. sjednica Udruge “Hrvatski studentski politološki forum”

U ponedjeljak, 24. listopada 2011. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je 18. sjednica Udruge “Hrvatski studentski politološki forum”, ujedno i posljednja sjednica ove udruge u ovom sazivu.


 

 

 

Na ovoj sjednici, predsjednik Ivan Kraljević je, u prvoj točki dnevnog reda predstavio izvješće o dosadašnjem radu ovog vodstva i podnio je financijsko izvješće. Izvješće o radu je jednoglasno prihvaćeno od Skupštine HSPF-a, a za financijsko izvješće samo je jedan član bio suzdržan, svi ostali su bili za. Kraljević je također najavio da će HSPF uskoro dobiti i vlastiti žiroračun.

 

 

U drugoj točki dnevnog reda raspravljano je o novoj izbornoj skupštini HSPF-a. Zaključeno je da će se ona održati u tjednu između 14.11 i 18.11. Na njoj će svi punopravni članovi sa novim članskim iskaznicama moći birati novo vodstvo ili biti birani. Također određeno je i izborno povjerenstvo ove skupštine a čine ga: Jelena Čevra, Vedran Biokšić, Božana Levarda, Ivan Kraljević (stariji) te voditeljica Ana Šimović.

 

 

Nakon toga podijeljene su članske iskaznice za 48 punopravnih članova HSPF-a. Također zahvaljujemo se našim dosadašnjim članovima koji su završili svoj studij. Njima nisu rađene članske iskaznice, no oni mogu ostati uz HSPF ako to žele, ali bez prava glasa.

 

S poštovanjem Ured za informiranje Udruge “Hrvatski studentski politološki forum”

 

hspf.info

Komentari

komentara