Adolf Hitler je do 1962. živio u Argentini s Evom i dvije kćeri?

Adolf Hitler je do 1962. živio u Argentini s Evom i dvije kćeri?Prema navodima iz knjige Grey Wolf: Escape of Adolf Hitler, britanski novinar Gerrard Williams i koautor Simon Dunstan tvrde kako se vođa nacista Adolf Hitler nije ubio 1945. godine, već je u Argentini živio do 1962. godine.


 

 

 

Autori ističu kako su nedavno pronašli “nevjerojatne” dokaze koji na to ukazuju, javlja Times of India.
Kako većina povjesničara tvrdi, Hitler se ubio u svom bunkeru u Berlinu 1945. godine, ali autore nove knjige o njegovom životu kažu kako postoje i dokazi da je vođa nacista pobjegao u Južnu Ameriku.

– Ne postoje forenzički dokazi da je Hitler umro u Berlinu, niti da je Eva Braun preminula ondje. Ipak, dokazi koje smo prikupili od ljudi koji žive u Argentini gdje je Hitler bio su iznenađujući – istaknuli su autori knjige. Dodaju kako su Hitler i Eva Braun u travnju 1945. godine otputovali u Argentinu, koja je bila pod fašističkim režimom u to vrijeme.

Ondje su počeli novi život, imali su dvije kćeri te su tamo i navodno živjeli sve do smrti. Osim toga, autori ističu kako su Staljin, Eisenhower i Hoover znali da ne postoje dokazi kako je Hitler preminuo. Prema najnovijim dokazima, lubanja za koju se tvrdilo da je Hitlerova zapravo pripada mladoj ženi.

Komentari

komentara