Berluscini u razgovoru s novinarom uvrijedljivo prokomentirao Angelu Merkel

 

Talijanski premijer Silvio Berlusconi našao se u centru nove kontroverzne afere nakon što je izjavio vrlo uvredljiv komentar o njemačkoj kancelarki Angeli Merkel. Naime, 74-godišnji Berlusconi je za 57-godišnju Merkel rekao da je ‘nejeb… debela ku..’.


 

 

Poznat po svojim brojnim ekscesima Berlusconi je novi napravio još u srpnju u telefonskom razgovoru s jednim novinskim urednikom koji su prisluškivali i snimali istražitelji koji su se bavili ucjenom premijera, prenosi portal Jutarnji.hr.

 

Iako puni uvrijedljivi komentar nije objavljen u javnosti, vrlo se brzo pojavio na internetu. U Italiji se o njemu unutar novinarskih i parlamentarnih krugova već neko vrijeme priča.

 

Njemački je Bild u utorak objavio članak pod naslovom “Je li Berlusconi uvrijedio našu kancelarku Merkel?” također pitajući se istinitost navoda o novom ispadu talijanskog premijera.

 

Berlusconijev glasnogovornik sinoć nije imao komentara na medijske napise, a novine Il Giornale, koje se nalaze u Berlusconijevom vlasništvu, cijeli su slučaj opisale kao običan trač.

 

Ovo inače nije prvi put da je Berlusconi uvrijedio Merkel. Prije dvije godine natjerao je njemačku kancelarku da ga čeka na summitu dok je on razgovarao na mobitel, a godinu prije, tijekom Merkelinog posjeta Italiji, sakrio se iza skulpture te je iskočio pred nju i pokušao je prestrašiti s “buuu.”


hspf.info

 

Komentari

komentara