Medvedev poručio tajkunima: Birajte između mene ili Putina

Medvedev poručio tajkunima: Birajte između mene ili PutinaRuski predsjednik Dmitrij Medvedev u ponedjeljak je šefovima 27 velikih kompanija u Rusiji na nedvosmislen način dao do znanja da će morati birati između njega i Vladimira Putina.


– Rekao nam je da ćemo morati odlučiti hoćemo li podržati njegov program modernizacije ili se držati onog starog Putinova kontinuiteta. Zaprepastio sam se čuvši te riječi – rekao je anonimni sudionik sastanka. Ruski dnevnik Vedomosti doznaje kako su se poduzetnici šokirali čim je Medvedev počeo pričati o politici, jer ta tema nije trebala biti na ‘dnevnom redu’. U središtu priče bili su nadolazeći predsjednički izbori.

 

Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev u ponedjeljak se sastao s moćnim direktorima i vlasnicima 27 velikih kompanija u Rusiji. Razgovori su se vodili iza zatvorenih vrata daleko od novinara. Medvedev je direktore i vlasnike kompanija pozvao na zatvoreni sastanak, koji je bio posvećen manjku ulaganja zbog odljeva kapitala iz Rusije, no iznenada je načeo temu izbora. Medvedev i Putin još nisu objavili tko će se kandidirati na izborima.

Komentari

komentara