Strauss-Kahn: Zar ne znaš tko sam ja?!

Strauss-Kahn: Zar ne znaš tko sam ja?! “Zar ne znaš tko sam ja?!”, kazao je bivši čelnik MMF-a Dominique Strauss-Kahn sobarici njujorškog hotela dok ju je seksualno zlostavljao, kazao je za Fox News izvor blizak istrazi.


 

 

Osim te, u javnost su izašle i neke druge pojedinosti vezane za slučaj. Jedna od njih je da je na djevojčinoj košulji pronađena DNA osramoćenog Straussa-Kahna. Wall Street Journal javlja kako sperma pronađena na sobaričinoj košulji odgovara onoj Straussa-Kahna. Dok ju je pokušavao silovati, sobarica mu je vikala da prestane te je govorila da je samohrana majka i da si ne može priuštiti da izgubi posao.

 

Prema informacijama bliskima istrazi, djevojka nije znala tko ju je seksualno napastovao sve dok ga nije prijavila. Istražiteljima je navodno i kazala kako se, čim je ušla u hotelsku sobu, pred njom ukazao goli Strauss-Kahn, koji je upravo izašao iz kupaonice. Počeo je hvatati djevojku za grudi dok ju je pokušavao prikovati za krevet.

 

Djevojka je duboko religiozna, kazali su istražitelji, te je odmah stavila ruke preko očiju kako ga ne bi gledala. Na plahtama na krevetu pronađeni su i tragovi krvi koji su kao dokaz također odneseni u policiju.

 

Sobarica je kazala da je na različite način pokušavala pobjeći iz sobe, no ništa joj nije uspijevalo. Napad je trajao oko pola sata. Kada se napokon uspjela othrvati Straussu-Kahnu, počela je trčati prema vratima, gdje se poskliznula o novine i pala na koljena. Tada joj je s leđa prišao Strauss-Kahn i pokušao je prisiliti na oralni seks.

Konačno mu je uspjela pobjeći odgurnuvši ga na oštar rub ormara u hotelskoj sobi. Izvori kažu kako Strauss-Kahn na navedenom mjestu na leđima ima posjekotinu.

Odvjetnik Straussa-Kahna, Ben Brafman, nije mogao komentirati ove navode.

Komentari

komentara