Večernji list reagirao priopćenjem za javnost, nakon optužbi iz HSP-a

 

Nakon današnje tiskovne konferencije HSP-a BiH, na kojoj je čelništvo spomenute stranke neutemeljeno napalo uredništvo Večernjega lista BiH, a vezano uz događaj koji se prije nekoliko dana zbio na svadbi, Večernji list BiH dužan je, radi pravodobnog informiranja javnosti, reagirati.


 

 

Ne želeći komentirati optužbe i klevete koje su iznesene na tiskovnoj konferenciji HSP-a, naprosto ih doživljavamo kao pritisak na uređivačku politiku Večernjeg lista. Mi smo medij koji o svim događajima piše objektivno i profesionalno. Uvijek ćemo braniti istinu neovisno o tome kako ona za bilo koga bila bolna. Ukoliko ima neki tekst na kojega ima primjedbi, o tome možemo argumentirano razgovarati. Pa čak i na sudu. O paušalnim optužbama na naš račun uopće ne želimo raspravljati. Osobito o pokušaju prebacivanja krivnje na uredništvo Večernjega lista, zbog njihove tučnjave na privatnoj zabavi. Na takvo što Večernjak neće nasjesti!

 

No, uredništvo Večernjega lista ima svoju uređivačku politiku, rukovodi se profesionalnim standardima i nastavit će tako raditi neovisno o tome sviđalo se to ili ne bilo kome, jer smatramo da nitko ne može utjecati na slobodu medija i napise u našoj novini. Večernjaku je najvažnije mišljenje čitatelja, a oni potvrđuju da je to novina sa stavom kojoj mogu vjerovati.

 

Uredništvo Večernjeg lista BiH

 

hspf.info

 

Komentari

komentara